Om Oslo Design Fair

om odf

Møteplass - design, arkitektur og håndverk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden.


Samtidig bidrar vi med verdifull inspirasjon og innsikt som øker kunnskapen til deltakerne, gjennom sterke faglige og sanselige opplevelser. Vi samler bransjen og tilrettelegger for å drive nettverksbygging gjennom møteplasser, kunnskapsformidling og opplevelser. ​

Norges beste sted for å «close dealer»

Oslo Design Fair tilrettelegger for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder. Messen er en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og et naturlig sted for lanseringer.

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til at Oslo kan bli en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med festivalpreg.

om odf 2
om odf 3

Oslo Design Fair har en sentral rolle innenfor design- og interiørbransjen. Vi skal tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder.
Videre skal vi inspirere våre besøkende med nyheter innenfor design og interiør gjennom faglig program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ, aktuell og inspirerende messe av høy kvalitet.

Vår historie

I 1981 avholdt Norske Gavegrossisters Forening en generalforsamling hvor samtlige medlemmer stemte for å arrangere messer i foreningens regi. Dette var den spede starten til Gave- og Interiørmessen som i 2016 endret navn til Oslo Design Fair. I tillegg til å avholde messe 2 ganger i året (januar og august) ble også fagbladet Gave- og Interiørmagasin utgitt seks ganger i året, hvor 2 av utgavene var messeutgaver med bilder, nyheter, utstillerlister og annen viktig informasjon om messen. Gave- og Interiørmagasinet ble sendt ut til alle abonnentene i Norske Gavegrossisters Forening.

Norges Varemesse (Nå NOVA Spektrum) kjøpte seg senere inn i messedriften med en aksjemajoritet på 50%, i 2002 kjøpte de opp alle aksjene og ble heleide eiere. 2002 var også første året messen ble arrangert på Lillestrøm. 

om odf 2

Møt Teamet Vårt

Har du noen spørsmål om Oslo Design Fair eller andre aktiviteter? Vi hjelper deg gjerne!