Oslo Design Fair | SØN & MAN 10.00 – 18.00 | TIR 10.00 – 17.00

Møteplass – design, arkitektur og håndverk​

Contract & Furniture

Design & Interior

Food & Living

Lifestyle & Garden

mennesker på messe

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til at Oslo kan bli en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med festivalpreg.

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden.

Samtidig bidrar vi med verdifull inspirasjon og innsikt som øker kunnskapen til deltakerne, gjennom sterke faglige og sanselige opplevelser. Vi samler bransjen og tilrettelegger for å drive nettverksbygging gjennom møteplasser, kunnskapsformidling og opplevelser. ​

Våre besøkende skal reise hjem med 3 ting:

Masse inspirasjon
Gode idéer
Spennende varer

Norges beste sted for å «close dealer»

Oslo Design Fair tilrettelegger for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder. Messen er en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og et naturlig sted for lanseringer.

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til at Oslo kan bli en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med festivalpreg.

Oslo Design Fair har en sentral rolle innenfor design- og interiørbransjen. Vi skal tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder.

Videre skal vi inspirere våre besøkende med nyheter innenfor design og interiør gjennom faglig program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ, aktuell og inspirerende messe av høy kvalitet.

Møt teamet vårt

Har du noen spørsmål om Oslo Design Fair eller andre aktiviteter?
Vi hjelper deg gjerne!