Hvorfor bli utstiller

ODF høst

Den viktigste møteplassen

Oslo Design Fair er Norges største innkjøpsmesse og den viktigste møteplassen for design- og interiørbransjen. Messen arrangeres i januar og august hvert år og er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden. Hver høst arrangeres også vårt nye konsept, Oslo Contract & Furniture Fair – en møteplass for alle som jobber i prosjektmarkedet.

Nøkkeltall fra de siste messene

0 %

Utstillere fikk nye kunder

0 %

Oppgir ODF som preferert for innkjøp

7000

Besøkende i gjennomsnitt

0 %

Kommer til å gjøre innkjøp

Hvorfor skal du delta?

Å delta på Oslo Design Fair betyr mye mer enn bare å stå på en messestand. Oslo Design Fair og Oslo Contract & Furniture Fair er en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og et naturlig sted for lanseringer. Her får du vist frem produktene dine, du kan oppdatere innkjøperne med omfattende informasjon om dine produkter i tillegg til at du også kan bygge og utvide nettverket ditt.

Bli bedre kjent med dem og les mer om dem her

«Jeg hadde en kjempefin opplevelse med å stille ut på Oslo Design Fair. Jeg kan varmt anbefale å stille ut på Oslo Design Fair, og ville absolutt gjort det igjen. I løpet av de tre messedagene traff jeg utrolig mange hyggelige mennesker, både innkjøpere, besøkende og andre utstillere»

Anneli Bull/ Anneli Bull Design

Her kan du styrke salget ditt på en enkel måte, og gjennom 3 messedager møter du et betydelig antall beslutningstagere – som er i kjøpsmodus. Oslo Design Fair tilrettelegger for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder. De besøkende kommer fra både inn- og utland og gjør messen til en effektiv arena for å treffe potensielle nye kunder og ivareta eksisterende relasjoner.


Blant våre besøkende finner du innkjøpere, designere, arkitekter, journalister, bloggere, produsenter, interiørarkitekter, prosjektforhandlere og arkitekter for å nevne noen.

kunder og kontakter

9 av 10 utstillere fikk nye kunder og kontakter

For en tid tilbake ble årets første Oslo Design Fair avholdt, og evalueringen i etterkant av arrangementet bekrefter tydelig at messen er en svært effektiv salgs- og markedsføringskanal.

  • 9 av 10 utstillerbedrifter fikk nye kunder og kontakter i forbindelse med sin deltakelse på arrangementet.

  • 87 prosent av utstillerbedriftene vurderer arrangementet til å være en viktig salgskanal for egen virksomhet, og 8 av 10 ser på messen som en viktig markedsføringskanal.

  • Nær annenhver utstiller mener at Oslo Design Fair i svært stor eller stor grad er et arrangement som gjør det mulig å beholde og forsterke egen markedsposisjon.

NYHET: Ny digital handelsplattform

Nytt av året er en digital marked- og handelsplass for alle utstillere og besøkende, ODF Shop B2B. Dette er en «add-on» til den allerede eksisterende fysiske messen.

ODF Shop B2B er en digital handelsplattform som skal gi våre utstillere flere leads og mersalg fra innkjøpere fra både inn- og utland. For å få tilgang til denne plattformen må man være påmeldt Oslo Design Fair i 2024.

Book din stand i dag og få tilgang til både den fysiske og den digitale handelsplassen!

Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg!