bilde av interiør

Et nytt satsingsområde for Oslo Design Fair fra høsten 2022

Oslo Design Fair er i utvikling og lanserer et nytt konsept som heter Oslo Contract & Furniture Fair. Dette vil være et supplement til den eksisterende messen som gjennomføres parallelt.

Dette skal bli møteplassen for alle som jobber i prosjektmarkedet; produsenter, prosjektforhandlere og arkitekter. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen.

Oslo Contract & Furniture Fair vil disponere en egen hall, med egne åpningstider som er tilpasset målgruppen. Vi skal legge til rette for at prosjektmarkedet får en ny møteplass for å skape kontakter, møte venner og nye samarbeidspartnere.

Det vil også bli egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag for denne delen av bransjen.

Vi har jobbet med noen av de mest relevante aktørene i bransjen, og mottatt svært positive tilbakemeldinger og tror at enda flere vil melde sin interesse utover våren.

Foto: Margaret M De Lange. AD/styling: Sølvberg og Visdal. Assistent: Anna Maria Øfstedal Eng
Sofa Soriana fra Cassina/ Exponova, pledd fra Røros Tweed designet av Anderssen & Voll fra Ask interiør, benk designet av Sovei Giæver, vintage gulvlampe, skulptur av sort steingods av Ingibjörg Gudmundsdottir, Dafne Floor Lamp designet av Olaf von Bohr for Valenti Luce i 1970 fra Utopia Retro Modern, Vaser i porselen og terracotta fra Guri Sandvik, lenestolen Karin med krombelagt understell designet av Bruno Mathsson, for Dux fra Ask interiør, loddent gulvteppe i 70- tallsstil fra Ferm Living fra Bolina, tekstiler fra Astrid textiles.

Pål Reenskaug fra Fogia er en av dem som gleder seg til Oslo Contract & Furniture Fair. Vi har tatt en liten prat med ham om forventningene han har til messen:

Hva er etter din mening viktig for å samle møbelbransjen innenfor kontraktsmarkedet etter pandemien?

— Det er viktig å møtes nå når alt har vært delvis nedstengt i to år. Med lavere reisevirksomhet, er tidspunktet perfekt for å starte møbelmesse, og enda mere spennende å rette den mot kontraktsmarkedet. Vi er en stor bransje med mange aktører som vil ha stor glede av å møtes under samme tak på et sted som er så lett tilgjengelig fra Gardemoen og sentrum av Oslo.

Hvorfor syns du det er viktig at Fogia er tilstede på et arrangement som Oslo Contract & Furniture Fair?

— Jeg har alltid vært positiv til Oslo Design Fair og stilt ut på alle høstmesser med stor suksess, og kommer selvfølgelig også til å være med denne høsten. Fogia er fremoverlente og i sterk vekst som merkevare og ønsker å være med der det skjer innenfor bransjen.

Hva kan Oslo Contract & Furniture Fair bidra med for at produsenter og forhandlere møter relevante innkjøpere i tiden fremover?

— Messen kan bidra med å ha et sterkt fokus mot arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, og eiendomsselskaper. Dere kan jobbe for å ha sterke faglige foredrag som trekker bransjefolk og markedsføre dette tidlig. I tillegg til å selge inn bredden av utstillere så fort dette er på plass. Gå ut med stor selvtillit og krev en plass som nordens nye store møteplass!

Har du lyst til å delta som utstiller på Oslo Contract & Furniture Fair?
For mer informasjon og priser, kontakt oss på mail

Foto: Fogia