Lag din egen stol med Massproductions

Onsdag 31. august kl. 13:00 (fullbooket) og kl. 15:00 (fullbooket) skal Massproductions ha workshop i Tendensutstillingen på Oslo Design Fair.

Å lage prototyper er en naturlig del av produktutviklingsprosessen for en designer. Dette er vanligvis en rask og skitten mock-up for å studere proporsjoner, komfort, og funksjonalitet, men noen ganger blir denne prototypen til et vakkert objekt i seg selv. I et forsøk på å inspirere folk til å begynne å eksperimentere med møbler, har Massproductions publisert tegninger og instruksjoner av møbler slik at alle som vil kan bygge en prototype. Under Oslo Design Fair vil Chris og Magnus gjennomføre en serie workshops i Tendensutstillingen der vi bygger disse prototypene sammen. Du får selvsagt med deg stolen hjem etterpå!

Vil du bygge denne stolen? Bli med på workshop med designerne onsdag 31. august. Foto : Margaret M de Lange Styling: Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg

Designerne bak Massproductions, Magnus Elebäck og Chris Martin, skal også holde foredrag onsdag 31. august kl. 11:15 der de skal snakke om hvordan selskapet siden oppstarten i 2009 har vokst til et internasjonalt anerkjent merke blant arkitekter, designere og samlere med en ambisjon om å ta kontroll over hele møbelproduksjonsprosessen, fra idé til sluttbruker. 

Obs! Begge tidspunkt er nå fullbooket med ventelister.

Chris Martin og Magnus Elebäck fra Massproductions.

“Å bygge noe selv gir en helt egen følelse; du verdsetter møblene mer. Kanskje det minner deg om å bygge modeller som barn? Det er en tilfredsstillelse i selve arbeidet. Selv om du har klare instruksjoner, kan du tilpasse møblene slik du ønsker. Det er deilig å hvile i et møbel når du vet at du har lagt ned mye arbeid i det. Med en kopp te blir det enda bedre”

Chris Martin fra Massproductions