Oslo Contract & Furniture Fair åpner dørene igjen til høsten

Oslo Design Fair er i utvikling og høsten 2022 lanserte vi et nytt konsept som heter Oslo Contract & Furniture Fair. Dette er et supplement til den eksisterende messen som gjennomføres parallelt.

Oslo Contract & Furniture Fair er en møteplass for alle som jobber i prosjektmarkedet. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen.

Det nye konseptet disponerer en egen hall som er tilpasset målgruppen hvor vi legger til rette for at prosjektmarkedet får en ny og årlig møteplass for å skape kontakter, møte venner og nye samarbeidspartnere. Her vil det også bli egne arrangementer, workshops og inspirerende foredrag.

Det er alltid spennende å lansere nye konsepter, og det er svært gledelig at vi klarte å samle 50 aktører fra bransjen i fjor høst sier Kathrine Jansen, direktør for Oslo Contract & Furniture Fair. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra flere av aktørene, og gleder oss til å se både nye og gamle aktører til høsten igjen. 

Vi jobber nå med en videreutvikling av konseptet og har blant annet lyst til å sette opp en egen scene med ulike debatter og foredrag spesielt tilpasset denne bransjen. Åpningstidene vil denne gangen være lik som for Oslo Design Fair. 

Oslo Contract & Furniture Fair er en møteplass for arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, eiendomsselskaper, interiørarkitekter, bloggere og andre som jobber i bransjen innenfor prosjektmarkedet sier salgssjefene Aino Gjems, Ida Kristiansen og Anna Zieniewicz. Her samler vi utstillere innenfor kategorier som gulv, flater, møbler, belysning, ute- og innemiljø for å nevne noen.

De kan videre fortelle at spydspisser som Fredericia, Louis Poulsen, Heymat, Fogia, Hay, Grohe, Herman Miller, Hjelle, Le Klint og Varier var noen av utstillerne på høsten i 2022. 

Oslo Contract & Furniture Fair arrangeres på NOVA Spektrum, Lillestrøm i uke 35 hvert år.

Har du lyst til å delta som utstiller på Oslo Contract & Furniture Fair?
For mer informasjon og priser, kontakt oss på mail