mennesker på messe

Hjertelig velkommen til Oslo Design Fair våren 2023

Etter en svært vellykket messe i høst, gleder vi oss til å åpne Oslo Design Fair igjen den 25. januar 2023. Med 300 utstillere og totalt 9 500 besøkende sist messe, kunne mange av utstillerne melde tilbake om gode ordrebøker og ikke minst flere helt nye kunder. Det er tøffe tider for alle bransjer – også vår egen, og dermed er det ekstra viktig med en effektiv og god handelsplass denne våren. 

På Oslo Design Fair vår 2023 blir det tett mellom høydepunktene. Her møter du drøye 500 merkevarer, et rikholdig faglig program og en spektakulær tendensutstilling. I tillegg til en masse spennende ting som også er verdt å få med sig.

Vi kan denne gangen stolt presentere vårt nye designsamarbeid for 2023, Scenario interiørarkitekter med Fredrik Bull og Tuva Rolfsen som hoveddesignere. De har fått frie tøyler og hadde fra start enormt høyt ambisjonsnivå. Sammen med vår trofaste og eminente kurator, Kirsten Visdal, har de jobbet hardt og lenge for å få dette til.

Målet med utstillingen er å skape nysgjerrighet, omfavnelse, energi og et lite snev av åndelighet. Dette er en utstilling dere ikke vil gå glipp av!

Utstillere som viser vei

På Oslo Design Fair møter du både veletablerte og nye aktører fra inn- og utland som viser frem det nyeste av produkter og bredden – hvor innovasjonstakten vi ser i bransjen ikke er mer enn imponerende!

Se utstillerliste til Oslo Design Fair vår 2023 her 

Tema for årets tendensutstilling er «Patos – flyktige scenarier i rom»

I årets første tendensutstilling ønsker Scenario interiørarkitekter å skape konturene av rom som spiller på våre følelsesregistre. De vil bruke materialer, lys og farger for å stimulere sansene våre, og få oss til å legge merke til detaljer i rommet som virker inn på oss som mennesker. Lyd og lyseffekter kan også være sterke virkemidler i slike sammenhenger. På den måten forteller rommet historier utenom det vanlige. Vi har valgt å kalle det patos. Gjennom å vekke bestemte følelser, kan man også endre kjøpemønstre eller holdninger. Og ikke minst: Skape et ønske om å komme tilbake, å søke mot akkurat dette rommet, igjen og igjen.

Les mer om tendensutstillingen her

Faglig påfyll på Oslo Design Fair

I tillegg til den populære tendensutstillingen, så har vi 3 dagers faglig program hvor vi henter inn inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere. Her vil vi sette søkelys på årets tematikk, nordisk håndverk samt trendforedrag.

Se fullt program her

Det vil også bli satt opp flere inspirasjonsområder i tillegg til tendensutstillingen. Her har vi inngått samarbeid med kjente stylister og blomsterdekoratører som skal berike messen og gi våre besøkende glede og inspirasjon.

Les mer om hva som skjer på Oslo Design Fair her