Velkommen til messen i januar

For første gang på lenge, åpner vi dørene til Oslo Design Fair på en søndag! Den 21. januar står en fin og forventningsfull gjeng utstillere klare for å vise deg sine ferskeste nyheter gjennom tre hele dager.

Ting endrer seg og vi må henge med! For å komme utstillere og besøkende i møte gjennomførte vi i 2023 ulike undersøkelser om hvilke dager vi burde holde åpent. Svaret var ganske entydig: Mange ønsker å ha mulighet til å komme når butikkene deres er stengt. Vi har lyttet til dette behovet, og endrer derfor åpningsdagene våre under januarmessen i år til søndag til tirsdag. Uten besøkende, ingen messe. 

Vi ser at bransjen står i store utfordringer for tiden, og i kombinasjon med den usikre situasjonen i verden, ønsker vi å legge til rette for en hyggelig møteplass til tross for at også vi merker utfordringene i bransjen. 

Oslo Design Fair kommer til å utforske fremtidens muligheter for bransjen, spesielt med tanke på fremtidens butikkdrift under vårt faglige program i januar

Vi lager rett og slett en reinspikka retailutgave av Oslo Design Fair. Selv om vi denne gangen ikke setter opp inspirasjonsområder som Tendensutstillingen, har vi godt over hundre utstillere som i seg selv er inspirerende å besøke og som gleder seg til å vise frem produkter og nyheter.

 

Apropos nyheter, Oslo Design Fair lanserer snart også sin egen nyhet, nemlig ODF Shop. Gjennom en ny digital handelsplattform gjør vi det enklere for alle utstillere å komme i tettere kontakt med sine viktigste kunder. ODF Shop er et viktig verktøy som styrker Oslo Design Fair ytterligere som Norges viktigste og mest attraktive møteplass for design, arkitektur og håndverk. 

ODF Shop åpner 10, januar, og vil inneholde produkter fra alle utstillerne på lik linje som en nettbutikk, her er det lett å handle fra ulike utstillere fra en felles plattform. Kom på messa og kjenn på tingene, se på fargene og møt folkene bak produktene. De gir deg bakgrunnskunnskapen du trenger for å selge varen videre. Selve handelen kan du gjøre under messen direkte hos utstillere slik du pleier eller du kan legge inn bestillingen gjennom ODF Shop i etterkant av messedagene i ro og fred. Det er også mulig å supplere ordren din i etterkant av Oslo Design Fair gjennom ODF Shop.