vegansk dessert

Vegansk kafé på messen

Kaféen i hall C skal i år betjenes av GRØNNMAT. Tone Berglihn og Claudia Stepien utvikler sunne og smakfulle plantebaserte matretter hvor de utnytter mest mulig av hver råvare.

Tone Berglihn og Claudia Stepien er lidenskapelig opptatt av vegansk mat og jobber målrettet for at vi skal få bedre helse og en sunn klode gjennom å dele sin lidenskap for det veganske kjøkken.

Claudia Stepien er utdannet klassisk pianist og pedagog. Etter mange år med interesse for vegansk mat startet hun konseptet GRØNNMAT I 2020. Kjærligheten til matlaging vokste seg enda større da hun i 2017 gikk over til et vegansk kosthold av hensyn til miljøet, dyrevelferd og med ønske om en mer bærekraftig livsstil. Med GRØNNMAT ville hun inspirere andre til å gjøre det samme. Tone Berglihn, som er utdannet smykkedesigner og har jobbet som markedssjef i Dyrket, slo seg sammen med Claudia i 2021, med samme ønske om å dele gleden av plantebasert mat med andre. GRØNNMAT jobber nå med å utvikle kokeboken matboks som vil inneholde deres favorittoppskrifter.

Her er menyen de har satt sammen for Oslo Design Fair:

ROSA – smoothiebowl toppet med hjemmelaget granola og mandelsmør

RØD – sandwich 
GRØNN – sandwich 

KALD GRØT – med granola, mandelsmør og bær

SENSOMMER – tallerken med sesongens grønnsaker 

VEGANSK BAKST – kanelsnurr og skolebolle
VEGANSK IS 
ØKOLOGISK CHIPS 
 
KAFFE – kaffe fra Fuglen 
EMPRESS kombucha 
VILLBRYGG 

GRØNNMAT GRANOLA 

Det er bare å glede seg!

 

Kjøp billetter!

Skaff deg billett til neste messe nå