Vegansk kafé på messen

Kaféen i hall C skal i år betjenes av GRØNNMAT. Tone Berglihn og Claudia Stepien utvikler sunne og smakfulle plantebaserte matretter hvor de utnytter mest mulig av hver råvare.

Tone Berglihn og Claudia Stepien er lidenskapelig opptatt av vegansk mat og jobber målrettet for at vi skal få bedre helse og en sunn klode gjennom å dele sin lidenskap for det veganske kjøkken.

Claudia Stepien er utdannet klassisk pianist og pedagog. Etter mange år med interesse for vegansk mat startet hun konseptet GRØNNMAT I 2020. Kjærligheten til matlaging vokste seg enda større da hun i 2017 gikk over til et vegansk kosthold av hensyn til miljøet, dyrevelferd og med ønske om en mer bærekraftig livsstil. Med GRØNNMAT ville hun inspirere andre til å gjøre det samme. Tone Berglihn, som er utdannet smykkedesigner og har jobbet som markedssjef i Dyrket, slo seg sammen med Claudia i 2021, med samme ønske om å dele gleden av plantebasert mat med andre. GRØNNMAT jobber nå med å utvikle kokeboken matboks som vil inneholde deres favorittoppskrifter.

Her er menyen de har satt sammen for Oslo Design Fair:

ROSA – smoothiebowl med granola og mandelsmør
GRØNN sandwich
RØD sandwich

Kald grøt – med granola og bær
Salat med surdeigsbrød
Vegansk bakst

Empress Kombucha 
Matcha latte
Kaffe

Det er bare å glede seg!

Kjøp billetter!

Skaff deg billett til neste messe nå

vegansk dessert