Kaféen i hall C skal i år betjenes av GRØNNMAT. Tone Berglihn og Claudia Stepien utvikler sunne og smakfulle plantebaserte matretter hvor de utnytter mest mulig av hver råvare.
![](https://oslodesignfair.no/wp-content/uploads/sites/145/2022/04/IMG_2868-991x1024.jpg)
Claudia Stepien er utdannet klassisk pianist og pedagog. Etter mange år med interesse for vegansk mat startet hun konseptet GRØNNMAT I 2020. Kjærligheten til matlaging vokste seg enda større da hun i 2017 gikk over til et vegansk kosthold av hensyn til miljøet, dyrevelferd og med ønske om en mer bærekraftig livsstil. Med GRØNNMAT ville hun inspirere andre til å gjøre det samme. Tone Berglihn, som er utdannet smykkedesigner og har jobbet som markedssjef i Dyrket, slo seg sammen med Claudia i 2021, med samme ønske om å dele gleden av plantebasert mat med andre. GRØNNMAT jobber nå med å utvikle kokeboken matboks som vil inneholde deres favorittoppskrifter.
Her er menyen de har satt sammen for Oslo Design Fair:
ROSA – smoothiebowl toppet med hjemmelaget granola og mandelsmør
RØD – sandwich
GRØNN – sandwich
SENSOMMER – tallerken med sesongens grønnsaker
VEGANSK BAKST – kanelsnurr og skolebolle
VEGANSK IS
ØKOLOGISK CHIPS
EMPRESS kombucha
VILLBRYGG
GRØNNMAT GRANOLA
![](https://oslodesignfair.no/wp-content/uploads/sites/145/2022/04/IMG_7114-768x1024.jpg)
Det er bare å glede seg!