Kaféen i hall C skal i år betjenes av GRØNNMAT. Tone Berglihn og Claudia Stepien utvikler sunne og smakfulle plantebaserte matretter hvor de utnytter mest mulig av hver råvare.
Claudia Stepien er utdannet klassisk pianist og pedagog. Etter mange år med interesse for vegansk mat startet hun konseptet GRØNNMAT I 2020. Kjærligheten til matlaging vokste seg enda større da hun i 2017 gikk over til et vegansk kosthold av hensyn til miljøet, dyrevelferd og med ønske om en mer bærekraftig livsstil. Med GRØNNMAT ville hun inspirere andre til å gjøre det samme. Tone Berglihn, som er utdannet smykkedesigner og har jobbet som markedssjef i Dyrket, slo seg sammen med Claudia i 2021, med samme ønske om å dele gleden av plantebasert mat med andre. GRØNNMAT jobber nå med å utvikle kokeboken matboks som vil inneholde deres favorittoppskrifter.
Her er menyen de har satt sammen for Oslo Design Fair:
ROSA – smoothiebowl toppet med hjemmelaget granola og mandelsmør
RØD – sandwich
GRØNN – sandwich
SENSOMMER – tallerken med sesongens grønnsaker
VEGANSK BAKST – kanelsnurr og skolebolle
VEGANSK IS
ØKOLOGISK CHIPS
EMPRESS kombucha
VILLBRYGG
GRØNNMAT GRANOLA
Det er bare å glede seg!