Vårnyheter

Vårnyheter

Vi har samlet et knippe inspirerende nyheter fra utstillerne våre.

Tekst: Birgit Torkildsby Foto: Produsentene

Ektefølt kjærlighet

Produktene til den danske produsenten Specktrum er et uttrykk for kjærlighet til skandinavisk design og håndverk, og ønsket om å skape vakre produkter som gjør godt både for deg og for kloden. Lysene fra Spectrum er svanemerket, noe som betyr at de oppfyller kravene til råmaterialer, samtidig som de overhol- der grensene for hvor mye sot og CO2 de avgir. Visste du at hvis alle levende lys på det europeiske markedet var svanemerket, ville det gi en besparelse på over halvannen million CO2 årlig?

Specktrum føres av BoBedre i Norge.

Håndarbeid som varmer

Sommeren byr på kjølige dager og kvelder, og da er det bare å ta strikkepinnene fatt. Sommerlig strikk er delikat og romantisk, og Sandnes Garn har oppskriftene du trenger. Og selvsagt har de også garnet.

Romantisk strikk fra Sandnes garn.

Grønt er skjønt

Sengetøyet fra Turiform har den perfekte balansen mellom en trygghetsskapende grønnfarge kjent fra naturen, og et stramt grafisk design. Ser man nærmere på designet, kan det gi assosi- asjoner til en stilisert skog. Her er det bare å drømme seg bort!

Turiform er en av merkevarene til Norvigroup.

Gi møblene dine nytt liv

Vi har ikke særlig stor tradisjon for å trekke om møbler i Norge, men i land som England er det svært vanlig å gi blant annet stoler og sofaer forlenget liv på denne måten. Fra et miljøperspektiv har dette mange fordeler, og når det kommer til møbelstoffer er det utrolig mye fint å velge i. Hvorfor nøye seg med ensfarget tekstil, når det finnes flere fine mønstre? Eller hva med å sette sammen sin helt egen og høyst personlige kombinasjon som her.

Tekstiler fra Nobilis føres av INTAG i Norge.