spisebord og stoler

Populært på Oslo Contract & Furniture Fair!

Vi har nesten fylt opp prosjekthallen vår med spennende utstillere, og har lyst til å presentere noen av dem på disse sidene. Denne gangen har vi tatt en prat med Håvard Dybwad fra Carl Hansen & Søn.

Oslo Contract & Furniture Fair er møteplassen for alle som jobber i prosjektmarkedet. Vår visjon er å bli Norges ledende møteplass for design, møbel og interiør og den viktigste arenaen for bransjen. I løpet av tre dager kommer besøkende som arkitekter, prosjektforhandlere, store og små bedrifter, eiendomsselskaper, interiørarkitekter, bloggere og andre som jobber i bransjen innenfor prosjektmarkedet for å se hva som rører seg i bransjen og oppleve et inspirerende faglig program med workshops og talks tilpasset målgruppen på torsdag 1. september.

Vi har nesten fylt opp Hall B med utstillere som blant andre Fogia, Hay, Carl Hansen & Søn, Lundhs, Nichba, NCP, Maharam, Heymat, Hjelle, Hadeland Glassverk, Volver, Nuen, Astrid Textiles og Varier. Vi har lyst til å presentere noen av dem på disse sidene, og har denne gangen tatt en prat med Håvard Dybwad fra Carl Hansen & Søn.

Hva er viktig for å samle møbelbransjen innenfor kontraktmarkedet etter din mening?

— Deltakelse fra relevante produsenter på messer som denne er en viktig forutsetning for å samle bransjen. Ved at Oslo Design Fair tilbyr en aktuell og variert messe, vil det bli enklere for de besøkende å «slå flere fluer i en smekk» i en ellers travel hverdag.

Hva tenker du om Oslo Design Fairs nye initiativ for denne delen av bransjen?

— Jeg er glad for at Oslo Design Fair retter seg mer mot kontraktmarkedet. Ettersom de siste årene har vært preget av begrenset reiseaktivitet, tror jeg tidspunktet for en messe som denne er riktig nå. Det er enkelt å reise til Nova Spektrum på Lillestrøm, både fra Oslo og fra Gardermoen, slik at arkitekter, forhandlere og andre interesserte enkelt kan besøke messen, også om de kommer langveisfra.

Hvorfor syns du det er viktig at Carl Hansen er tilstede på et arrangement som Oslo Contract & Furniture Fair? 

— Vi opplever en god økning i etterspørselen etter våre produkter i større prosjekter og ønsker derfor å være på alle de arenaene vi kan for å vise frem vår flotte kolleksjon. Samtidig er det viktig for oss, i tillegg til veldig hyggelig, å holde seg oppdatert på hva resten av bransjen holder på med.

Hva tror du Oslo Contract & Furniture Fair kan bidra med for at produsenter og forhandlere møter relevante innkjøpere i tiden fremover?

— Oslo Design Fair kan skape en god arena for kontraktmarkedet ved blant annet å ha gode foredrag fra fagpersoner i bransjen. Dere kan også legge til rette for tidlig å dele oversiktlig informasjon om deltakere, plassering, og program. Jeg tror absolutt dette blir en suksess, og at flere produsenter vil melde seg på de kommende årene.

Les mer om Oslo Contract Furniture Fair her: https://oslodesignfair.no/ocff2022/