Oslo Design Fair + Scenario interiørarkitekter

Vi presenterer et nytt og spennende samarbeid for utstillingsarkitekturen av tendensutstillingene i januar og august 2023.

Dette lokalet i Paleet er transformert av Scenario fra gamle restaurant Blom til frisøren Adam Og Eva.

Hvem er Scenario interiørarkitekter?

Scenario Interiørarkitekter MNIL er et team engasjerte og kunnskapsrike interiørarkitekter og arkitekter. Siden starten i 1984 har kontoret vært kjent for innovative og skreddersydde interiør, preget av kvalitet og varighet. De brenner for å skape unike rom som gjenspeiler kjernen i oppdragene der hovedoppgaven er å skape ideer og flytte grenser innenfor rammeverket i hvert enkelt prosjekt. De jobber konseptuelt med å skape bærekraftige løsninger, sterke identiteter og miljøer det er godt å være i enten det er kontorer, private hjem eller offentlige rom. Scenario har bred erfaring med spesialdesign, og utvikler møbler og innredning som bidrar til å gjøre et prosjekt komplett og gi det særpreg. Som interiørarkitekter har de mange triks i ermet for å skape gode omgivelser. Blant dem er historiefortellinger. Hvert prosjekt krever sin særegne historie og ligger til grunn for hvert scenario. Scenario står bak en rekke anerkjente prosjekter som det nye Deichmanske Bibliotek i Bjørvika og ombruksprosjektet KA13.

Amfitrappen på ombruksprosjektet KA 13

Hvem skal designe rammene for Tendensutstillingen?

Fredrik Bull er arkitekt, interiørarkitekt og møbeldesigner i tillegg til konseptutvikler. I tillegg til kunnskapen han besitter innenfor arkitektur og møbeldesign gjør denne kombinasjonen ham til en interiørarkitekt litt utenom det vanlige. Han har et eget øye for detaljer og sammenføyninger innenfor håndverksfag, og har selv erfaring som kunsthåndverker.

Fredrik Bull

Tuva Rolfsen er en uredd interiørarkitekt med sterk fargesans. Hun liker å utvikle originale konsepter med nyskapende design og materialbruk. Hun har et sterkt engasjement for faget og leder prosjekter med gnist og vilje. I tillegg har Tuva unik kompetanse innenfor gjenbruk og bærekraftige prosjekter.

Tuva Rolfsen

Linda Steen er grunnlegger av Scenario og har bidratt til å forme interiørfaget slik det har utviklet seg til nå. Hun har i mange år vært opptatt av helhetlige konsepter med praktiske løsninger der alle rom har en riktig tilpasset atmosfære. Hun har også vært med på å skape konsepter rundt hva et moderne kontor består av. Med 40 års fartstid i bransjen, er hun en av Norges fremste innenfor interiørarkitektfaget.

Linda Steen

Scenario skal utvikle Tendensutstillingene sammen med vår faste kurator Kirsten Visdal.

Adam og Eva frisør på Paleet i Oslo