Nye utstillere til Oslo Design Fair Høst 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår høstmesse 30. august – 1. september. Messen er en viktig møteplass for design og interiør bransjen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Er din bedrift interessert i å stille ut på Oslo Design Fair denne høsten? Meld deg på eller send oss en mail på booking-odf@novaspektrum.no så hjelper vi deg.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Jone Myking
Jone ønsker å knytte materialet, produksjonsprosessen og utformingen av produktet tettere sammen igjen, slik at forbrukeren må ta stilling til hvordan produktet ble laget og hva det er laget av. Det som motiverer Jone til å jobbe møbeldesign er møtet mellom materialet og den menneskelige påvirkningen. 

Kjaer+Loege
Kjaer + Loege er et lokalt, familiedrevet selskap, grunnlagt i 2022 av Mette Kjær Enger Løge, sammen med mannen sin, Lars Løge. Det som startet med en visjon om skulpturell design av elektronikk, har skapt et selskap som unikt navigerer mellom elektronikk og interiørarkitektur.

Veke
Veke Sverige ble grunnlagt av Patricia Bahar, som begynte å støpe håndlagde lys som sin hobby. Gjennom en rask spredning og utvikling ble det innen noen måneder et firma som i dag har mange utsalgssteder i Norden. 

Anne Jahr
Anne er en Oslo-basert keramiker, som lager funksjonelle produkter og kunstobjekter med kvinnelige former og fargerike design. I utvalget hennes finner du alt fra kopper, krus, tallerkener og skåler til vaser, sleivfat, lysfat og skulpturer. Hun håndbygger, dreier og støper steingods og porselen.

Wildflower Oslo
Wildflower Oslo er mest kjent for sine grafiske kunsttrykk av den norske flora i friske og unike fargekombinasjoner. Tidløst og romantisk design som lett lar seg kombinere og passer til forskjellige interiørstiler og hjem. Kunstrykkene er signert, nummerert og kommer i begrenset opplag. Motivene er tilgjengelig som postkort i forskjellige størrelser. Wildflower Oslo gir også brukte glass, vaser og skåler nytt liv med maling.

Rinato Gallery
Idéen til å grunnlegge Rinato kom under pandemien. I denne perioden fikk de øynene opp for hvor mange møbler folk gir bort eller kaster. Sammen ønsket de å bruke kunstinteressen, miljøengasjementet og kreativiteten sin til å skape noe nytt og vakkert av alle disse møblene som folk ikke vil ha lenger. Det ble starten på en eventyrlig reise, og siden den gang har de jobbet med både det offentlige og private kunder på inspirerende grønne prosjekter.

Brettspill.no
Brettspill.no er en nordisk distributør av brettspill.
Hvorfor elsker vi brettspill? Er det lysten til å leke? Er det for å teste grenser i trygge omgivelser? Eller er det behovet for nærvær og hygge med våre nærmeste? Brettspill.no er overbevist om at det er alt dette og mere til. Brettspill samler og brettspill skaper øyekontakt. 

Mila Noire
Mila Noire Studio startet som en hobby på grunn av pandemien, men begynte raskt å vokse til en bedrift på grunn av stor etterspørsel etter håndlagde unike trendprodukter. Mila Noire har høyt fokus på små detaljer og kvalitetsmaterialer i hvert produkt og prosjekt.
Alle produktene hos Mila Noire Studio er kjærlig laget av Mila Noire individuelt i små partier eller som ett enkelt unikt produkt med tid og krefter fra designstadiet til pakkebestillinger.

Hosst
Hosst er et Oslobasert kreativt byrå. De er en passe stor gjeng med variert bakgrunn og bred erfaring innen utvikling av videodesign og skreddersydde løsninger til underholdning, kunst og designprosjekter. De er også en av våre hovedsponsorer i Tendensutstillingen i år. 

Oslo Finer
Oslo Finérfabrikk er en tradisjonsrik og erfaren familieeid leverandør av trelast og trebaserte råvarer i det norske markedet. De vet hva kundene vil ha og at detaljene betyr noe. Detaljene er derfor med på alle deres flater og de blir lett gjenkjent for dette særtrekket. De kjenner skogen og hvor råvarene kommer fra, og er stolte ambassadører for bruk av tre som fornybar ressurs. De har gått fra å være en produsent til å bli en erfaren grossist som er ledende innen tre og trebaserte produkter.

Hove Home
Hove Home er et designselskap lokalisert i København med et produktutvalg inspirert av den skandinaviske stilen. Tidløs design, høy kvalitet og bærekraftig fokus er deres største ambisjon når de introduserer og produserer nye design. I nært samarbeid med kommende og interne designere og dyktige danske og europeiske produsenter, skaper Hove Home tidløse og funksjonelle design av høy kvalitet som vil vare livet ut.

Mublo
Mublo er et Belgisk interiør og livstilsmerke preget av høykvalitets møbler og interiørtilbehør i samarbeid med lokale og europeiske produsenter. Produktene deres lages av holdbare materialer, en moderne estetikk og tidløs design for å tåle tidens tann i ethvert interiør. Deres ambisjon er å tilby et mest mulig komplett interiør- og livstilsunivers – fra møbler til tilbehør til alle rom. Med moderne farger og former og svært detaljerte finisher, skiller møblene deres seg spesielt ut for møbler av høy kvalitet.

PhoneAlone
PhoneAlone er et resultat ev en familiær lidenskap for økt arbeidsglede og produktivitet i både danske og utenlandske firmaer. Bak familieforetaket står far og sønn, Kim og Joakim Siefert som sammen med et dedikert team har gjort hjertebarnet PhoneAlone til en uunnværlig og verdsatt del av mange arbeidsplasser. I dag er PhoneAlone en virksomhet i vekst med egen produktutviklingsavdeling, produksjon og eget lager. Herfra leverer de sine telefonbokser omgående i hele Europa, derfor er prosessen fra behovet oppstår til kunden har den monterte boksen såtende på sitt kontor svært kort. 

Onenode
Onenode har et produktutvalg innen herreskjorter, skjortekjoler, strikke- og sportsoverdeler, leggings og moteriktige, men funksjonelle regnfrakker for kvinner; alt designet og utviklet i Selje, landlige vestkysten av Norge og produsert i Europa. En del av prosessen er å identifisere og resirkulere materialer som stoffet fra en tidligere formell skjorteproduksjon for det norske militæret som nå brukes til den ene NODE-signaturskjorten for menn.

Folkroll
Folkroll-bedriften ble grunnlagt av kjærlighet til familiebaking av småkaker. Gründerne bak Folkroll ønsket å gjøre vanlige sandkaker ekstraordinære. Inspirert av folkemotiver lager de graverte kjevler og stempler for å prege mønstre på småkaker, leire, sukkerpasta, plastelina eller modelleringsleire.

Mølladammen snekkeri
Mølladammen Snekkeri leverer skreddersydde løsninger til privatpersoner og bedrifter. De kombinerer håndverkstradisjon, moderne teknologi og design for å skape særpregede møbler og inventar med høy kvalitet.

Gry & Sif
Gry & Sif er dansk design, men alt håndlaget i Nepal av svært dyktige arbeidere. Alle produktene er laget av ren naturlig ull fra New Zealand.

Kuriøs AS
Kuriøs Studio er et norsk designstudio som er mest kjent for designet av pausestolen JOMO (Joy of missing out). Filosofien er å skape møbler med overraskende og spennende elementer som kan vekke følelser og skape mellommenneskelige møter.

Lana Grossa
Lana Grossa er en vellykket spesialist for håndstrikkegarn på det sentraleuropeiske markedet. De står for høy kvalitet så vel som kreativt strikkedesign.

MB Magic Art Studio / Les Deux Alekna
Helt unike håndlagde betongmøbler og hjemme dekorasjoner. Alt fra keramiske skulpturer, elegante vaser til salongbord, alle produktene er nøye skulpturert for hånd.

Produktbilde fra Oslo Design Fair. Foto Margaret M. de Lange.

+Kouple
Et av selskapene som dannet et objekt designindustri i Ukraina. De designer lamper, interiør og møbel. Selskapet er bygget på prinsippene om rene minimalistiske linjer og former på objektene.

Von Norten Cosmetics
Von Nortens produkter er laget med rå, etisk og veganske ingredienser fra nord. Deres visjon er å lage produkter som er gunstige for sinn, kropp og hjem.

Dehn Design
Merete Dehn er en norsk motedesigner som leverer bærekraftig og tidløs design til det norske folk. Designet er norsk, og produksjonen er i Europa ved bruk av mykt og kløfritt garn fra Italia.

GLAS Scandinavia
GLAS Scandinavia leverer briller som kombinerer stil, funksjon, komfort og personlighet. De har et bredt utvalg av høykvalitets lesebriller i varierte former, farger og glasstyper for å passe til enhver stil og synsbehov.

Petites Pommes
Klassisk design av badeleker og strandtilbehør. Petites Pommes selges for tiden i over 40 markeder gjennom et nettverk av +400 forhandlere.

Mila Noire
Mila Noire Studio er en liten lokal bedrift lokalisert i Oslo. De tilbyr håndlagde unike produkter innen kunst og dekor.

Produktbilde fra Oslo Design Fair. Foto Margaret M. de Lange.

Sadhu Handmade Naturals
Sadhu Handmade Naturals er et internasjonalt merke av håndvevde kashmir- og linskjerf, ponchoer, pledd og putetrekk. Basert i New Delhi, ble merket grunnlagt av tekstildesigner Subhabrata Sadhu i 2011.

Xocolatl Denmark
Fargerik og smakfull sjokolade. Med stor respekt for råvarer, håndverk og tradisjon, tør de likevel å eksperimentere med smak, farge og form – uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Spillbrett.no
Spillbrett.no er en nordisk distributør av brettspill. De forhandler brettspill, puslespill og science kits til butikker i hele Norden.

Magnus Papper/Alex Clark
Magnus papper representerer nå Alex Clark med ett flott sortiment i mange ulike dekorasjoner. Skrivesaker, tinn, krus, kort, gaver samt tekstiler.

Rinato Gallery
Bak Rinato står ildsjelene Shiva Jahangosha og Daria Nykiel. To interiørdesignere som jobber med både offentlige og private kunder på inspirerende grønne prosjekter.

Er din bedrift interessert i å stille ut på Oslo Design Fair denne høsten? Meld deg på eller send oss en mail på booking-odf@novaspektrum.no så hjelper vi deg.