Oslo Design Fair | ONS & TOR 09.30 – 18.00 | FRE 09.30 – 17.00    OSLO CONTRACT & FURNITURE FAIR | ONS & TOR 09.30 – 18 | FRE 09.30 – 17

Nye utstillere til Oslo Design Fair Høst 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår høstmesse 30. august – 1. september. Messen er en viktig møteplass for design og interiør bransjen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Er din bedrift interessert i å stille ut på Oslo Design Fair denne høsten? Meld deg på eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Mølladammen snekkeri
Mølladammen Snekkeri leverer skreddersydde løsninger til privatpersoner og bedrifter. De kombinerer håndverkstradisjon, moderne teknologi og design for å skape særpregede møbler og inventar med høy kvalitet.

Gry & Sif
Gry & Sif er dansk design, men alt håndlaget i Nepal av svært dyktige arbeidere. Alle produktene er laget av ren naturlig ull fra New Zealand.

Kuriøs AS
Kuriøs Studio er et norsk designstudio som er mest kjent for designet av pausestolen JOMO (Joy of missing out). Filosofien er å skape møbler med overraskende og spennende elementer som kan vekke følelser og skape mellommenneskelige møter.

Lana Grossa
Lana Grossa er en vellykket spesialist for håndstrikkegarn på det sentraleuropeiske markedet. De står for høy kvalitet så vel som kreativt strikkedesign.

MB Magic Art Studio / Les Deux Alekna
Helt unike håndlagde betongmøbler og hjemme dekorasjoner. Alt fra keramiske skulpturer, elegante vaser til salongbord, alle produktene er nøye skulpturert for hånd.

Produktbilde fra Oslo Design Fair. Foto Margaret M. de Lange.

+Kouple
Et av selskapene som dannet et objekt designindustri i Ukraina. De designer lamper, interiør og møbel. Selskapet er bygget på prinsippene om rene minimalistiske linjer og former på objektene.

Von Norten Cosmetics
Von Nortens produkter er laget med rå, etisk og veganske ingredienser fra nord. Deres visjon er å lage produkter som er gunstige for sinn, kropp og hjem.

Dehn Design
Merete Dehn er en norsk motedesigner som leverer bærekraftig og tidløs design til det norske folk. Designet er norsk, og produksjonen er i Europa ved bruk av mykt og kløfritt garn fra Italia.

GLAS Scandinavia
GLAS Scandinavia leverer briller som kombinerer stil, funksjon, komfort og personlighet. De har et bredt utvalg av høykvalitets lesebriller i varierte former, farger og glasstyper for å passe til enhver stil og synsbehov.

Petites Pommes
Klassisk design av badeleker og strandtilbehør. Petites Pommes selges for tiden i over 40 markeder gjennom et nettverk av +400 forhandlere.

Mila Noire
Mila Noire Studio er en liten lokal bedrift lokalisert i Oslo. De tilbyr håndlagde unike produkter innen kunst og dekor.

Produktbilde fra Oslo Design Fair. Foto Margaret M. de Lange.

Sadhu Handmade Naturals
Sadhu Handmade Naturals er et internasjonalt merke av håndvevde kashmir- og linskjerf, ponchoer, pledd og putetrekk. Basert i New Delhi, ble merket grunnlagt av tekstildesigner Subhabrata Sadhu i 2011.

Xocolatl Denmark
Fargerik og smakfull sjokolade. Med stor respekt for råvarer, håndverk og tradisjon, tør de likevel å eksperimentere med smak, farge og form – uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Spillbrett.no
Spillbrett.no er en nordisk distributør av brettspill. De forhandler brettspill, puslespill og science kits til butikker i hele Norden.

Magnus Papper/Alex Clark
Magnus papper representerer nå Alex Clark med ett flott sortiment i mange ulike dekorasjoner. Skrivesaker, tinn, krus, kort, gaver samt tekstiler.

Rinato Gallery
Bak Rinato står ildsjelene Shiva Jahangosha og Daria Nykiel. To interiørdesignere som jobber med både offentlige og private kunder på inspirerende grønne prosjekter.

Er din bedrift interessert i å stille ut på Oslo Design Fair denne høsten? Meld deg på eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.