Mattilbud i Lillestrøm Lobby

Ønsker du et hyggelig og godt måltid under messedagene? Book din lunsj i Lillestrøm Lobby nå (inngang vest)

Kort tid etter åpningen har det nye spisestedet Lillestrøm Lobby allerede blitt lagt merke til. Her finner du gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil.

HØY KVALITET

Lillestrøm Lobby har blitt et populært sted. Lobby sørger for at du får en god start på dagen med fersk kaffe og velsmakende bakverk. På lunsj- og middagsmenyen finner du et variert utvalg basert på sunne og gode råvarer, der mange lokale produsenter er med på å sette sitt preg på smaksopplevelsene.

SKRYT FOR GOD MAT OG SERVICE

Da Romeriks Blad felte dom over Lillestrøm Lobby, sto de positiv ladede adjektivene i kø. En restaurantanmelder som ellers pleier å være nokså kritisk, kunne fornøyd melde at spisestedet utmerker seg positivt både når det gjelder gode mat og vennlig service. Med ord og begreper som «høydepunkt», «med sans for de små detaljene» og «knallgod avslutning på et veldig godt måltid», var veien til en sterk femmer kort.

SKULPTUR MIDT I ROMMET

Interiørarkitekt Thea Røhhrt i Iark (arkitekter) har sammen med flere av sine kollegaer sørget for å gjøre Lillestrøm Lobby til et varmt, hyggelig og lunt sted. Spisestedet er utformet slik at det både fungerer som en arena for større grupper, men også oppleves som et godt sted å være dersom man bare er to.

Les mer om Lillestrøm Lobby og booke bord på lillestromlobby.no