Dekketøy

Blanda drops

Ultramyk badematte, drømmeservise og søte fristelser. Vi har samlet et knippe inspirerende nyheter fra utstillerne våre.

Tekst: Birgit Torkildsby  Foto: Produsentene

Glade føtter

Å sette føttene ned på ullmatten Elmer gjør ekstra godt. Det er de ulike høydene i veven, som også utgjør selve mønsteret, som gjør den så behagelig å trø på – myk, deilig, varm, og litt bølgende. Kanskje som en tur på en sommerlig sandstrand?

Matten føres av svenske Fondaco i Norge, og det samme gjelder for de vakre badehåndklærne som har sitt opphav i Indonesia.

Søte tider

Denne rosa fristelsen er intet mindre enn kremaktig sjokolade laget av havremelk med salte, knasende saltkringler. Søtt og salt altså, i en uslåelig kombinasjon fra Inopa.

HIP! Plantebasert kjekssjokolade fra Inopa.

Bord dekk deg

Det nesten usynlige mønsteret, den lyse fargen og de myke formene gjør at det nye serviset fra Briscapo nærmest svever over bordflaten. Delene i serviset kan brukes på ulike måter gjennom dagen, og går spesielt fint sammen med lyst treverk.

Det delikate serviset fra Denby er godt håndverk laget i England.

Duften av regnvåte blomster

Ønsker du å drømme deg bort til late sommerdager? Da kan du rett og slett tenne et lys. Duftlyset The Meadow fra Michel Design Works dufter som en blomstereng med lyng, alpefiol og mimosa etter en regnstorm. Duften er en reise i seg selv, men selve lyset og emballasjen forsterker følelsen av en sommerdrøm.

Michel Design Works føres av agenturet Phika i Norge.