Astrid Valen-Utvik tilbake på Oslo Design Fair

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun holder foredrag og to ulike workshop på messen i januar.

Foredrag søndag 21. januar kl 11:00 :

Jobb effektivt med sosiale medier i 2024 – direkte fra mobilen og ved hjelp av kunstig intelligens (AI) 

I dette foredraget får du en rask og praktisk innføring i hvordan du kan jobbe effektivt og godt med innholdet du skal lage i sosiale medier. For ja, du må lage godt innhold for å bli sett i den evige strømmen av innhold i sosiale medier, men det betyr ikke at det nødvendigvis trenger å ta så veldig mye av tiden din. Særlig ikke om du gjør det meste fra mobilen, og om du benytter deg av de mange gode kunstig intelligens-verktøyene underveis.

Workshops:

Søndag 21. januar kl 13:00

Hva er godt innhold for din butikk, og hvordan lage mer av det?

I denne workshopen dykker vi dypere ned i temaet innhold. Hva er egentlig godt innhold for din butikk, hva er det folk vil se mer av og hva er det som engasjerer dine potensielle kunder? Og når ideene er på plass; hvordan få omgjort ideer til faktisk innhold? Hvordan bør du jobbe for å sikre at du klarer å lage enda mer godt innhold i 2024 enn du klarte i 2023? Her får du tips om gode apper, smarte kunstig intelligens-verktøy og ikke minst; vi jobber konkret med bilde, video og tekst for å lage best mulig innhold.

Mandag 22. januar kl. 14:00

Slik kan du jobbe med influencere for å få best mulig effekt! 

Synes du det er vanskelig å nå ut til målgruppen din, og tenker at det hadde vært fint om noen influencere snakket varmt om butikken og produktene dine? Her lærer du hvordan influencere best kan hjelpe merkevaren og butikken din, hvordan du skal finne riktige influencere for akkurat din butikk, og hva du egentlig kan forvente av resultater. For nei, det er ikke kun de aller største influencerne (som koster hundretusenvis av kroner) som kan skape god effekt for deg, og det skal jeg vise deg.

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun holder foredrag, kurs og workshop, basert på lang og praktisk erfaring med sosiale medier, inkluderte innholdsproduksjon, strategi- og kampanjejobbing med de faste kundene i Valen-Utviks byrå. Astrid er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommuikasjonsbyrå innen sosiale medier i 2009.