New wrapping

Rikter Svendsen hjelper kundene sine med å bygge egne varemerker. Til det trenger de blant annet variert og fin emballasje. Vi har tatt en prat med daglig leder av den tradisjonsrike bedriften, Fredrik Myrvang Rikter Svendsen.

Kan du si litt om hva som kjennetegner merkevarene som dere tar inn?

— Rikter Svendsen er en 100 år gammel produsent og leverandør av finere butikkemballasje. Vi brenner for å bistå kunden med merkevarebyggende og salgsfremmende butikkemballasje, og vi er stolte av å få være en del av våre kunders viktige profileringsarbeid. Vi leverer et bredt spekter med emballasje som gavepapir, bånd, poser, smykkeemballasje og alt annet du behøver til butikken din. Det som kjennetegner produktene vi leverer er først og fremst kvalitet og mange ulike design. Som totalleverandør, er god kundeservice og ikke minst ekspertise innenfor butikkemballasje og markedsføring et kjennetegn som beskriver oss.

 Hvordan ønsker dere å profilere merkevarene deres på en messe? 

— Vi ønsker å profilere oss som firma og produktene våre som kvalitetsfokusert, variert og bærekraftig. Vi ønsker at alle som besøker Oslo Design Fair skal finne butikkemballasjen de ønsker seg hos oss, uavhengig av bransjer. Våre hyggelige og kompetente salgsmedarbeidere hjelper alle som kommer innom standen vår til å finne egne favoritter blant et meget bredt utvalg innen alle mulige prisklasser og design. Vi kan møte alle behov!

Fotograf Tonje Kornelie

Kan du røpe noen fine nyheter for høsten?

— Vi skal vise en helt ny julekolleksjon med gave- og julepapir som kommer til å bli utrolig variert og fin. Vi har også en ny kolleksjon med lekre smykkeskrin som skal stilles ut på høstmessen, blant annet i kordfløyel.

Hva er viktig for dere når dere er tilstede på en messe generelt, og på Oslo Design Fair spesielt?

— For oss er Oslo Design Fair en av våre aller viktigste salg- og markedsaktiviteter i løpet av et år. Her har vi muligheten til å nå ut til et stort publikum, og da er det aller viktigste for oss å være imøtekommende, yte upåklagelig service og være dedikert til alle som kommer innom. På besøk hos oss skal man føle seg uforpliktet og velkommen mens man tar en titt på vårt store og flotte sortiment.

Vurderer du å stille ut på Oslo Design Fair? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, det er fortsatt noen ledige plasser.