Spisemuligheter

Lillestrøm Lobby

Vi anbefaler alle våre besøkende å legge turen innom Lillestrøm Lobby for et velsmakende måltid eller et glass eller to i en lun og hyggelig atmosfære. Book bord nå og gjør ditt besøk til NOVA Spektrum og Lillestrøm til en enda bedre totalopplevelse.

Det nye spisestedet med sentral plassering ved inngang Vest i NOVA Spektrum, henvender seg til alle som ønsker et hyggelig sted å møtes sammen med venner, familie eller kollegaer. I tillegg blir Lillestrøm Lobby også flittig benyttet av gjestene på messer og arrangement.

Høy kvalitet i råvarer og tilberedning

Lillestrøm Lobby har allerede rukket å bli et populært sted. Lobby sørger for at du får en god start på dagen gjennom fersk kaffe og velsmakende bakverk. På lunsj- og middagsmenyen finner du et variert utvalg retter basert på sunne og gode råvarer, og der mange lokale produsenter er med på å sette sitt preg på de gode smaksopplevelsene.

Ambisjonen til Lillestrøm Lobby er å servere gode måltider til en fornuftig pris gjennom å lage spennende sammensetninger på mat- og drikkeområdet som er i tråd med den nordiske brasseristilen.