Velkommen til Oslo Design Fair

Oslo Design Fair (tidligere Gave- og interiørmessen) arrangeres for fjerde gang onsdag 30. august til lørdag 2. september på Lillestrøm. Messen er Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen. Med en spisset norsk profil har Oslo Design Fair som ambisjon å skape en messe av internasjonal kvalitet og være en arena for inspirasjon, handel og norsk skaperkraft.

Hvordan påvirker fortiden formingen av fremtiden, og på hvilken måte speiles dette i samtiden? Gjennom messens faglige program vil temaet Fortid– fremtid belyses fra ulike vinkler. Daniel Rybakken, en av vår tids største norske designere, kommer for å snakke om sitt arbeid, trendanalytiker Gemma Riberti fra verdens ledende trendbyrå WGSN gir et innblikk i interiørtrendene for 2018, mens Blomqvist Nettaukson byr på et krasjkurs i norsk designhistorie for å nevne noen.

Denne høsten er Oslo Design Fair også stolte av å kunne presentere den kritikerroste norske utstillingen Everything is Connected, som første gang ble vist under designuken i Milano i april. Stylistene Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg står bak messens faste tendensutstilling, hvor de har tolket messetemaet Fortid – fremtid gjennom fire trender de har tro på fremover. Vi ønsker også velkommen til flere nye utstillere, blant annet danske Frama, spanske Nanimarquina og norske Northern Lighting. Mye å glede seg til, med andre ord!

STED
Norges Varemesse på Lillestrøm

ÅPNINGSTIDER
Onsdag – fredag 09:30 → 18:00
Lørdag 10:00 → 17:00

Styling Kirsten Visdal Foto Margaret M. De Lange

Share this: