Selger med kjennskap til design- og interiørbransjen

Er du en kundeorientert selger som er opptatt av design- og interiør, og/eller har erfaring fra bransjen? Da kan du være aktuell for en spennende stilling hos Norges Varemesse på Lillestrøm.

Oslo Design Fair er Norges viktigste møteplass for design- og interiør bransjen. For at vi skal styrke vår posisjon i bransjen som Norges mest attraktive handels- og møteplass er det viktig at vi har mange og relevante utstillere (kunder) og besøkende (butikker/innkjøpere), samt at vi er en arena for inspirasjon og læring gjennom å tilby ledende tendensutstillinger og faglig program.

Som selger for Oslo Design Fair, bør du ha god oversikt over aktørene, designere og produsenter, slik at du kan gå i dialog med eksisterende og potensielle kunder.
Du blir en viktig del av teamet og vil få muligheten til å bidra med innspill og tiltak som er med på å videreutvikle messen.

Det er en fordel om du har god kjennskap til design og interiørbransjen, men ikke et absolutt krav. Du bør ha interesse for trender og tendenser, samt «premium brands» innen design og interiør.
Aller viktigst har du salgserfaring og kan vise til gode resultater.

Som person må du være en positiv lagspiller som er strukturert, løsningsorientert, resultat- og kundeorientert, med sterk gjennomføringsevne.

Full stillingsannonse finner du her »

Søknad og CV sendes til Cathrine Eriksson, cathrine@oslodesignfair.no
Søknadsfrist 20. februar.
Ved spørsmål, ta kontakt på 94542434

Share this: