Ønsker du å være utstiller på Oslo Design Fair høst 2017? Meld deg på her→

×

Salgssjef Oslo Design Fair

Vi styrker teamet ytterligere og leter etter salgssjef for Oslo Design Fair

Er du en kundeorientert selger som er opptatt av design- og interiør, og/eller har erfaring fra bransjen? Da kan du være aktuell for en spennende stilling hos Norges Varemesse på Lillestrøm.
Oslo Design Fair er Norges viktigste kommersielle fagmesse og møteplass for design- og interiør bransjen. For at vi skal befeste vår posisjon i bransjen som Norges mest attraktive handels- og møteplass er det kritisk at vi har mange og relevante utstillere (kunder) og besøkende (butikker/innkjøpere), samt at vi er en arena for inspirasjon og læring gjennom å tilby ledende tendensutstillinger og faglig program.

Som salgssjef for Oslo Design Fair, må du ha god oversikt over aktørene, designere og produsenter, slik at du kan gå i dialog med eksisterende og potensielle kunder og plassere de i riktig kategori. Videre forventes det at du bidrar med innspill og tiltak som er med på å videreutvikle messen, slik at den er attraktiv og relevant for de besøkende.

Det er et absolutt krav at du har god kunnskap til design- og interiørbransjen, og de ulike aktørene. Du må ha en interesse for trender og tendenser, samt "premium brands" innen design og interiør. Det er fordelaktig om du har salgserfaring, kjennskap til Super Office og et nettverk i bransjen.
Som person må du være en positiv lagspiller som er strukturert, løsningsorientert, resultat- og kundeorientert, med sterk gjennomføringsevne.

Om arbeidsgiveren
Med nesten 100 års erfaring og 90 engasjerte ansatte, eier og driver Stiftelsen Norges Varemesse landets beste konsertarena Oslo Spektrum og Norges ledende event og messesenter i Lillestrøm. Oslo Design Fair (tidligere Gave & Interiør) er en av de viktigste egeneide arrangementene. Vi skal styrke vår satsning på og videreutvikling av messen, og i den anledning søker vi salgssjef.

Spørsmål om stillingen rettes til Anne R. Varden.
Telefon: 901 97 533, email: anne@oslodesignfair.no

Til Forsiden

Besøks- og kontaktinformasjon

  • Oslo
    Design Fair
  • Postboks 75, 2001 Lillestrøm
  • Send e-post
  • Norges
    Varemesse
  • Postboks 75, 2001 Lillestrøm
  • Send e-post

Meld deg på
vårt nyhetsbrev