Ønsker du å være utstiller på Oslo Design Fair høst 2017? Meld deg på her→

×

Designkonkurranse

14.10.2016

I samarbeid med Røros Tweed inviterer vil til designkonkurranse. Fire nominerte finalister stilles ut i januar og vinneren lanseres på høstmessen neste år. Bli med, da vel!

roras_20160620_26256b

Kristine Five Melvær har designet serien Åsmund. Er du designer og deltar i konkurransen, kan din design bli høstens nyhet!

Oslo Design Fair (tidligere Gave- og interiørmessen) er Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen. Messen har vært under utvikling den siste tiden og har med en spisset norsk profil som ambisjon å skape en messe av internasjonal kvalitet og være en arena for inspirasjon, handel og norsk skaperkraft.
– Vi ønsker å løfte frem talenter og koble designere og produsenter sammen, og er glade for å kunne arrangere denne konkurransen i samarbeid med vår utstiller Røros Tweed, sier direktør for Oslo Design Fair Grete Sivertsen.

Røros Tweed ble etablert i 1930, men med et tekstil- og lokalhistorisk bakteppe som går helt tilbake til 1700-tallet. Bedriftens identitet bygger i stor grad på denne historiske forankringen, og har sin beliggenhet i Bergstaden Røros, men er hele tiden bevisst på sin samtid og retter blikket fremover. I bedriftens ryggrad ligger et sterkt fokus på design.

Designeren skal på denne bakgrunnen tolke oppgaven «Fortid – framtid».
En profesjonell jury vil utnevne fire nominerte finalister av de innsendte skissene. Disse vil i samarbeid med designeren utvikles til prototyper og bli presentert på Oslo Design Fair i januar 2017. De besøkende vil stemme fram vinneren som vil få designavtale med Røros Tweed og bli lansert på høstmessen 2017.

Produktet skal baseres på Røros Tweed standard jaquard kvaliteter for pledd og putetrekk. Designeren kan levere skisse på pledd og / eller pute.

Spesifikasjoner:
Størrelse pledd: 130x200 cm
Størrelse pute: 50x50 cm
Kvaliteten har kun innslagseffekt / skjult renning
Maks to farger i varens bredde (to parallelle innslagsfarger).
Maks 6 farger i varens lengderetning.
Minste detalj: maks 3 mm

Skisse leveres per e-post til: ed@raumaull.no og merkes Designkonkurranse innen 18. november!

Juryen består av:
Erling Digernes, markedssjef Røros Tweed
Runa Boman, daglig leder Norway Designs
Torbjørn Anderssen, partner Anderssen & Voll
Grete Sivertsen, direktør Oslo Design Fair

Til Forsiden

Besøks- og kontaktinformasjon

  • Oslo
    Design Fair
  • Postboks 75, 2001 Lillestrøm
  • Send e-post
  • Norges
    Varemesse
  • Postboks 75, 2001 Lillestrøm
  • Send e-post

Meld deg på
vårt nyhetsbrev